Friday, July 22, 2011

Short conversation




Emak  : Kenapa semua pinggan/cawan bau sabun heh ?

(Bapak menyampuk) :  Dah  minum air semua rasa sabun

Anak : Iyeke ?  kan wangi  tuh  .abes axion dah habih

Emak : Abis cuci pakai apa ?

Anak : Downy passion  (bangga)

Emak/Bapak : @#$%^&*()_+(*&^





* Akibat kecerdikan si anak yang tiada tandigan itu dia dihukum membasuh semula kesemua set pinggan mangkuk beserta mangkuk jambans .LOLLLLLLLLLLLLLL

21 comments:

  1. haha...
    awak ke yang cuci pinggan mangkuk tu?

    ReplyDelete
  2. haha....xley blah gune downy passion....ptut rendam dlm msin bsuh skli...ag cuci kot..giahaha

    ReplyDelete
  3. nadia : haa dear , stok paling wangi tuu , tak cuci staon pun takpe ;D

    ReplyDelete
  4. Anis : haha (tunduk)

    Iejjah : kang nt buat mcmtu bkn stakt kne basuh jamban , kene flush dlm toilet bowl trus nt.KIHHH

    ReplyDelete
  5. haha lawakla,,, mmg wangi hbes la

    ReplyDelete
  6. hahahaha..lwk gila..
    kira plg hbs hebat pun mop lantai dgn sabun top..
    klau kaki org tu bsh..mmg cr nahas la dia.. ^^

    ReplyDelete
  7. patutlah blog ni bau wangi semerbak! hahaha

    senang2 singgah la blog saya --> light|shadow

    ReplyDelete
  8. hahahahahahahahhahah XD

    Macamana Nak Buat Orang Berhenti Addict Main game.
    (Baca Kalau Boyfiend Korang Suka Main game Atau Korang Sendiri Suka Main game)

    ReplyDelete
  9. haha..nasib baik tak gune nila.keh3x

    ReplyDelete
  10. tudiaaaa memang bersih lah kan ;)

    ReplyDelete
  11. mimi : memang stok paling wnagi dah tu . haha

    ReplyDelete
  12. Kira : haha tu lagi power , mmg putih bersih lah kn (:

    ReplyDelete
  13. Ahmad : memnag taruk freshner punn ;D

    ReplyDelete
  14. Sarkasiz : memang cr nahas lah dengan mak pakai nilaa = : =

    ReplyDelete
  15. Ihasn : yaa tudiaa , suci bersih lg wangi ahha

    ReplyDelete
  16. Farhanah : haha ya silyess LOL betul

    ReplyDelete