Wednesday, March 2, 2011

nah , video buat si baik hati (anonymous)



ini cuma video singkat buat si baik hati dan pembuat amal kebajikan selalu (anonymous/unknown/atau nama pasar beliau , kak enonnnn)



video






si comeh sebelah saya yang berceloteh agak macam anak mat salleh celup tu ,adalah roomate merangkap classmate saya juga merangkap jiran sebelah locker saya dan merangkap jiran katil saya (katil beliau atas ,saya di bawah ) sangat jirann kan kami .iyalah


Yang si jawa pekat tu ,paham paham jelah ekau .dah takde point sangat lah tu .cuak woi ,lepastu ada class costing eden tak siap keje .hohowaaaaaaa. doakan den tak kene kurung luar classs .sia sia emak mengandungkan den = ; =





                                                                          

                      nah kenangan , bia kan cik enon tu termimpi muka den yang buruk ni.
                                    





okay stalker dan anon atau sapa pun yang ada hasad hasad tengok orang lain ni , sila nangis dan buat solat taubat sekarang ! penat den buat video dan penat den buat muka shrek ni kalau ekau tak insaf jugak .




                                 okay cukuplah ,den nak zuhur dulu

                                                                salam