Thursday, February 17, 2011

Random.

1.Apa yang paling penting dalam hidup korang ?

Agama ,syariahtullah ,pelajaran ,keluarga ,kawan-kawan .itu adalah top priority saya .


2.Benda terakhir yang beli guna duit korang ?

honestly lah sepanjang hidup saya selama 19 tahun hidup ditangung parents .ishk malu den T_T
Tapi pernah after lepas SPM saya sempat merasa pegang duit sendiri ,then duit tu saya bayar untuk lesen kereta sendiri .haha bertangungjawab kan ?sikit bolehlah hoi .


3.Dimanakah tempatnya korang akan melangsungkan perkahwinan ?

saya ikut je bakal suami nanti dan ikut kemampuan dia .


4.Adakah korang sedang bercinta sekarang ?

ya ,sedang bercinta dengan top-top priority saya .dan lagi bercinta dengan asignment-asignment dan quis serta test-test den .comel kan mereka ?



5.Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang ?

jika beliau jodoh saya ,insha allah ke akhir hayat .



6.Novel/buku/majalah terakhir beli ?

past year question microeconomic 162.skema kan ?yelah celah mana pulak nak dapat majalah/novel dekat segamat ni. segamat tengah banjir pulakkk = : =



7.Namakan nama orang yang betul-betul korang nak dalam hidup korang ?

umum sangat soklan ni kan .takpe nanti saya try google search .erk



8.Adakah korang basuh baju sendiri ?

ya ,saya berbahagiaaa sangat basuh baju sendiri .even tangan dan jari-jemari sangat alergic dengan sabun basuh (bahan kimia) .saya rela basuh baju guna tangan dari hantar dobi .rosak baju woo .tapi kalau dah terdesak sangat sebap baju dah macam gunung everest ,ya dobi jugak jadi pilihan .


9.Dimanakah tempat yang betul-betul korang nak pergi sangat ?

Buat maseni tempat yang saya nak pergi sangat adalah rumah !ya allah bila nak balik rumah ni .mak, rindu makkkkk lerr!please come to me


10. 5 lagu yang paling suka dan dengar ?

Speak now - Taylor swift

Kekanda adinda - monoloque & atilia

Trouble is a friend - Lenka

Wanita yang kau pilih - Rossa

Selawat dari si dia before saya tidur hari-hari .



11.blogger-blogger yang korang nak tag ? 

my dear AFQHZWANY

my dear NADIA KHAN



thanks to Engku sofea for the tag .tqvm dear !


salam .

2 comments:

  1. fea syg, semua ur feveret song my feveret too! kite same! hee :D

    ReplyDelete