Wednesday, March 2, 2011

nah , video buat si baik hati (anonymous)



ini cuma video singkat buat si baik hati dan pembuat amal kebajikan selalu (anonymous/unknown/atau nama pasar beliau , kak enonnnn)



video






si comeh sebelah saya yang berceloteh agak macam anak mat salleh celup tu ,adalah roomate merangkap classmate saya juga merangkap jiran sebelah locker saya dan merangkap jiran katil saya (katil beliau atas ,saya di bawah ) sangat jirann kan kami .iyalah


Yang si jawa pekat tu ,paham paham jelah ekau .dah takde point sangat lah tu .cuak woi ,lepastu ada class costing eden tak siap keje .hohowaaaaaaa. doakan den tak kene kurung luar classs .sia sia emak mengandungkan den = ; =





                                                                          

                      nah kenangan , bia kan cik enon tu termimpi muka den yang buruk ni.
                                    





okay stalker dan anon atau sapa pun yang ada hasad hasad tengok orang lain ni , sila nangis dan buat solat taubat sekarang ! penat den buat video dan penat den buat muka shrek ni kalau ekau tak insaf jugak .




                                 okay cukuplah ,den nak zuhur dulu

                                                                salam

11 comments:

  1. woowwwwww...haha :D
    awattt comel sesangat muka bawah skali ni,,seram sejukk cek tgkk! (^__^ )
    LOVE U!

    ReplyDelete
  2. cpt brtobat whai anon yg dengki tu.haha http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. mokcik, mokcik. nape awok kiut sangat ha? btw, fea. iman miss u so much! <3

    ReplyDelete
  4. hye ain ! i yang jmpe u mse dkt kfc uhh . hee. did u remember ? ain , ramai sgt anon sbb dyowg jeelsh dgn ain . cantik !

    ReplyDelete
  5. ifa : haha iya mereka patut insaf grrrrrrr .thnks ifah !

    ReplyDelete
  6. cik iman : cute sebap gambar raksaksa bawah tu kan iman ? gigi gagah kedepan hihi .ouh nurul iman fea lagi berindu nak potpet dengan awok !

    ReplyDelete
  7. ihsan : haha ya monster bawah itu memang cumil macam nak kene sepuk

    ReplyDelete
  8. fara dear : hee takpena lupa lah dear !hahaha memang takde cantik apa nya sayang anon dengan smua orang pun diorang dengki .memang perlu rebus hidup2

    ReplyDelete
  9. hahahahaiii....you!! assalamualaikum!!sis you are damn cute in your video!! omg...i like,,,i pun ada same experience dgn u juga,,have a lot of stalker in my blog..padahal baru je buat blog ni,info pun kurang tu pon dah ada org dengki,,takpaham kan?,,,anyway,,keep in touch dear... i like ur style anyway... rajin2 lah kita komen ;) PEACE YO!

    ReplyDelete
  10. yeahh dont judge people coz nobody can judge except our creator , ALLAH :) nice video btw,

    ReplyDelete